Na het succes van 2019 gaat Melle Meeuwisse in samenwerking met de Oranjebrigade opnieuw MTB-les geven aan de jeugd.

Wanneer: Bij voorkeur op maandag

Hoelang: 1 uur per keer, in totaal een pakket van 10 lessen van een uur

Voor wie: Alle kinderen die in 2021 6 jaar worden en ouder

Waar: Uiteraard op ons eigen MTB-parkoers in het park. Startpunt is het meest zuidelijke punt van het parkoers, nabij de bocht Kerkweg/Van Langeraadweg (bij het oude crossveldje).

Op basis van aanmeldingen wordt er een schema gemaakt. De lessen lopen tot de periode dat het weer en het daglicht het niet meer toelaten. Na de 10 lessen kan er een nieuwe lessenkaart worden afgenomen die geldig blijft voor eventueel het nieuwe seizoen. Spelenderwijs gaat Melle de jeugd bekwaam maken op de MTB. Denk hierbij aan goed leren sturen en de fietstechniek onder de knie krijgen. Bij de oudere jeugd wordt meer focus gelegd op snelheids- en krachtaspecten.

Kortom, voor ieder wat wils! Voor de meer gevorderde MTB’er: Ook tripjes naar andere MTB-parkoersen zijn mogelijk. Als er ook voldoende animo is voor training in wegwielrennen, zijn hier ook mogelijkheden voor.

Kosten MTB-les: € 5 per uur waarbij we uitgaan van 10 lessen. Betaling dient vooraf (als er een bevestiging is van de inschrijving vanuit Melle) plaats te vinden door € 50 over te maken op NL34 RABO 0306 4312 70 t.n.v. Stichting Oranje Brigade o.v.v. “fietsles + naam deelnemer”.

Aanvullende relevante informatie:

  • Het dragen van een valhelm is verplicht
  • Ieder kind wordt op eigen niveau benaderd, ondanks dat het groepslessen zijn
  • Melle zal uiteraard altijd de nodige voorzichtigheid in acht nemen. Deelnemen is wel op eigen risico en Melle en de Oranjebrigade kunnen nergens voor aansprakelijk worden gesteld.
  • De Oranjebrigade is bezig om een aantal MTB’s voor de jeugd aan te schaffen. Vooralsnog zijn die er niet. Wil je wel deelnemen, maar heb je geen MTB. Laat het Melle weten, dan probeert Melle samen met de Oranjebrigade tijdelijk een fietsje te regelen.
  • Proefles? Geen probleem. Dan bepaal je na de proefles of je gaat voor de resterende 9 trainingen.

Voor vragen, aanmeldingen en andere zaken kun je contact opnemen met:

Melle Meeuwisse
mellemeeuwisse@gmail.com
0638406465

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord