MTB training in Giessenburg

Mijn naam is Melle Meeuwisse.

Ik wil graag training geven aan jeugdige mountainbikers in Giessenburg.

Zelf zit ik al een aantal jaren op de fiets en doe dit nog steeds met veel plezier. Ik heb alle disciplines gereden. Van baanwielrennen tot veldrijden. Tegenwoordig werk ik bij Brouwerbikes in Meerkerk en heb ik een eigen bedrijf waarmee ik websites bouw voor bedrijven en particulieren. Het lijkt mij erg leuk om mijn ervaringen en kennis te delen met fietsende jeugd en ze hierin te begeleiden.

Wanneer: De maandag middagen en/of maandag avonden
Voor wie: Jeugd wielrenners vanaf het jaar dat ze 6 worden
Waar: MTB parcours Giessenburg, nabij de Kerkweg
Hoe: Het plan is om groepen te maken op basis van leeftijd en kwaliteit. De groepen kan ik echter pas indelen als ik weet hoe veel animo er is.

Spelenderwijs wil ik de jongste jeugd handig maken met de fiets. Ik wil ze leren sturen en ze de techniek eigen maken. Hiervoor heb ik verschillende uitdagende spellen uitgewerkt. Voor de wat oudere renners en de renners die mogelijk al nationaal rijden, wil ik graag wat meer snelheids- en krachttraining erin verwerken. Op deze manier wil ik een ieder een passende en uitdagende training bieden.

Voor opkomende talenten is het ook mogelijk om een aantal keer per jaar gezamenlijk naar een mtb parcours in Nederland te gaan om daar meer uitdaging op te zoeken en extra techniek te leren.

Als er ook voldoende animo is voor het wegwielrennen, zou ik het ook leuk vinden om bij mooi weer hierin een aantal renners te begeleiden. Ook hiervoor heb ik een aantal leuke oefeningen en trainingen uitgewerkt.

Kosten: €5 per training in de vorm van een 10 rittenkaart. De rittenkaart blijft onbeperkt geldig. Om je aan te melden kun je gewoon appen. Alle benodigde materialen neem ik zelf mee.

Deelname is op eigen risico, maar we gaan zeker de risico’s niet opzoeken.

Deze trainingen worden met goedkeuring van het bestuur van de Oranje Brigade gegeven. De Oranje Brigade is niet aansprakelijk voor welke vorm van schade dan ook.

Heb je vragen/opmerkingen, dan hoor ik het graag!

Melle Meeuwisse

E-mailadres: mellemeeuwisse@gmail.com

Telefoonnummer: +31638406465